KVKK
UMMAN BETON MAK. İNŞ. PAZ. İTH. İHR. SAN VE TİC A.Ş.

İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI

  1. Giriş

Umman Beton Mak. İnş. Paz. İth. İhr. San ve Tic A.Ş. (“Umman”) olarak internet sitesini ziyaret edenlerin kişisel verilerinin gizliliğini korumayı ilke olarak benimsemiştir. İşbu Gizlilik Politikası, web sitesini ziyaret eden kullanıcılara ilişkin ne tür bilgilerin alındığını, bunların nasıl kullanıldığını ve korunduğunu açıklamaktadır.

Ayrıca Gizlilik Politikası çerçevesinde bu bilgilerin doğruluğunun veri sahibi tarafından nasıl denetlenebileceği ve bu bilgilerin silinmesini nasıl sağlanabileceği belirtilmektedir. Söz konusu bilgilerin, mevcut ve geçerli olan veri koruma düzenlemelerine uygun olarak işlenmesi ve kullanılması için gerekli olan her türlü işlem Umman tarafından yerine getirilmektedir.

İşbu Gizlilik Politikası, Umman sitesinden link verilmiş başka internet siteleri için geçerli değildir.

  1. Kişisel Bilgilerin Toplanması, İşlenmesi ve Kullanımı

Umman internet sitesini ziyaret edenlere ait kişisel veriler, yalnızca bu kişilerin kendi istekleriyle veri girmesi ya da bu hususta açık rıza vermesi halinde mümkündür. Veri girilmesi veya bu hususta açık rıza verilmesi, aşağıda belirtilen şartların kabul edildiğini göstermektedir.

Şirket sitesi ziyaret edildiğinde, sistem yönetimi, istatistik ve “backup” uygulamalarının gerektirdiği bazı bilgiler sunucularda otomatik olarak depolanacaktır. Depolanan bu veriler arasında ziyaretçiye ait internet servis sağlayıcısının ismi, bazı durumlarda IP adresi, web gezgini yazılımının versiyonu, erişim sağlanan bilgisayarın işletim sistemidir. Duruma bağlı olarak bu tür veriler, site ziyaretçisi hakkında bazı sonuçlar çıkarılmasını sağlar. Ancak hiçbir kişisel bilgi bu çerçevede kullanılmayacaktır. Bu tür kişisel veriler sadece anonimleştirilerek kullanılabilecektir. Umman sitesine yönlendiren internet sitesi bulunmaktadır Umman’ın bu verileri dışarıdan bir hizmet sağlayıcısına yönlendirmesi durumunda verilerin, veri güvenliğine ilişkin mevcut yasal düzenlemeler çerçevesinde aktarılması için gerekli teknik ve organizasyonel işlemler gerçekleştirilecektir.

Umman, işlenen verilerin ziyaretçinin açık rıza beyannamesinde belirtilen sınırlamalar dâhilinde kullanacağını, işleme tabi tutacağını veya aktaracağını taahhüt eder. Söz konusu kişisel verilerin üçüncü kişilere aktarımı, sadece adli ya da idari mercilerce öngörülmesi halinde söz konusu olacaktır.

  1. Kişisel Verilerin Saklanması, Silinmesi ve İmhası

Kişisel verilerin, saklanması, silinmesi ve imhası hakkında Umman Veri Saklama ve İmha Politikası hükümleri uygulanacaktır. Umman’ın, gerekli hizmeti sunabilmek için kişisel verilere erişimi olan sözleşmesel ortakları, sözleşmesel yükümlülükleri çerçevesinde bu bilgileri gizli tutmak ve başka hiçbir amaçla kullanmamakla yükümlüdür.

  1. Çerezler (Cookies)

Umman internet sitesi Çerez Politikası hükümleri uygulanacaktır.

ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN

Çekinmeden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Hemen +90 312 394 19 90’ü arayabilirsiniz. Bize Mail ile ulaşmak isterseniz [email protected] adresine e-mail gönderebilir ya da talep formunu doldurabilirsiniz.

Bültenlerimiz için

Kaydolun

Geri Arama

En Kısa Sürede Size Dönüş Yapalım

umman-logo

Bilgi Talep Formu

Satış Ekibimiz sizlere bilgi vermek için en kısa sürede dönüş sağlayacaktır.

umman-logo
cookie-2
Size daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. İnternet sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz. Çerez kullanım tercihlerinizi tarayıcınızın ayarlarından değiştirebilirsiniz.” “Çerez Politikası için tıklayınız

Hemen Ücretsiz Teklif Alın