KVKK
UMMAN BETON MAK. İNŞ. PAZ. İTH. İHR. SAN VE TİC A.Ş.

İNTERNET SİTESİ KULLANICILARI AYDINLATMA METNİ

Umman Beton Mak. İnş. Paz. İth. İhr. San ve Tic A.Ş. (“Umman”) olarak, kişisel verilerinizin güvenliği konusuna önem vermekteyiz. Tarafınızdan paylaşılan her türlü kişisel veriyi, mahremiyetine özen gösterecek ve kişisel verilerinize ilişkin uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik gerekli her türlü teknik ve idari tedbiri alacak şekilde muhafaza etmekteyiz. Bu sorumluluğumuzun bilinciyle 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ve ilgili mevzuat kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla, kişisel verilerinizi aşağıda açıklanan çerçevede mevzuata uygun olarak işlemekteyiz.

1.İşlenen Kişisel Verileriniz

IP Bilgileri, cihaz, konum ve tarayıcı bilgileri, gezinti ve etkileşim içeriği, tarih ve bağlantı süresi, internet sitesi giriş çıkış bilgileri, şifre ve parola bilgileriniz ve formlar veya e-postalarınızda paylaştığınız ad, soyadı, T.C. Kimlik no, telefon numarası, e-posta adresi gibi kişisel verileriniz Umman Beton Mak. İnş. Paz. İth. İhr. San ve Tic A.Ş. (“Umman”) Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Politikası çerçevesinde işlenmektedir.

1.1. Kişisel Verileriniz İşleme Amaçları

  • İnternet sitemizden en verimli şekilde faydalanabilmeniz, internet sitesinin işlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,
  • İnternet sitesini iyileştirmek ve internet sitesi üzerinden yeni özellikler sunmak ve sunulan özellikleri sizlerin tercihlerine göre kişiselleştirmek,
  • İnternet sitesinin, sizin ve şirketimizin hukuki ve ticari güvenliğinin teminini sağlamak,
  • Sizlerle iletişim kurma,
  • Elektronik posta ve online reklam gibi yollarla ürünler hakkında bilgilendirme,
  • Aramanın teyidi, şirketimizin hizmet ve kampanyaları hakkında bilgi ve danışma süreçlerinin yürütülmesi,
  • Pazarlama faaliyetleri,
  • Sözleşme öncesi öngörüşmelerde haberleşme,
  • İş başvuru süreçlerinin yürütülmesi,
  • Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi.

amaçlarıyla işlenecektir.

  1. Kişisel Verilerinizin Aktarılması

Kişisel verileriniz, yukarıda belirtilen amaçlarla, mevzuatta Umman’a yüklenen yükümlülükler kapsamında yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile iş ortakları, gerçek kişiler ve özel hukuk tüzel kişilerine aktarılabilecektir.

Kişisel verileriniz mailing uygulamaları ile sınırlı olarak yurtdışına aktarılmaktadır.

  1. Kişisel Veri Elde Etmenin Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz internet sitemizi kullanırken veya bizimle paylaştığınız diğer verilerinizin depolanması suretiyle veya açık rıza hukuki sebebine dayanılarak elde edilmektedir.

  1. Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Haklarınız

Kanun ve ilgili mevzuat uyarınca;

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verilerinizi işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel sağlık verilerinize erişim ve bu verileri isteme,
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • Kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini ve/veya kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesine ilişkin işlemlerin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemlerv asıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini

talep etme haklarına sahipsiniz.

  1. Veri Güvenliği

Kişisel verilerin, saklanması, silinmesi ve imhası hakkında Umman Veri Saklama ve İmha Politikası hükümleri uygulanacaktır.

Umman, kişisel verilerinizi teknik ve idari imkânları dâhilinde titizlikle korumaktadır. Şirketimiz tarafından, teknolojik imkânlar da göz önünde bulundurularak, muhtemel risklere uygun düzeyde güvenlik önlemleri alınmaktadır.

  1. Veri Sorumlusunun Kimliği

Umman Beton Mak. İnş. Paz. İth. İhr. San ve Tic A.Ş, işlemiş olduğu kişisel veriler bakımından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili düzenlemeler uyarınca “Veri Sorumlusu” sıfatını haiz olup tarafımıza aşağıda yer verilen iletişim bilgileri aracılığıyla ulaşılması mümkündür.

Adres           : İvedik O.S.B 1341 Cad. No 71 Yenimahalle/Ankara

Telefon        : +90312 267 41 11

e-posta         :  [email protected]

Web             : https://www.umman.com.tr

  1. Başvuru Hakkı

Kişisel Verilere dair tüm talepler Umman KVKK Komitesi tarafından sonuçlandırılacaktır.

Kanun kapsamındaki talepler için internet sitemizde yer alan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Uyarınca Başvuru Formu doldurularak imzalı bir örneğinin Umman’ın yukarıdaki adresine bizzat teslim edilmesi, noter kanalı ile gönderilmesi veya kayıtlı elektronik posta adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da ilgili kişi tarafından daha önce bildirilen ve sisteminde kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle kimliği teyit edilebilir bir biçimde e-posta adresimize iletilmesi durumunda Umman, niteliğine göre talebi en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır.

ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN

Çekinmeden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Hemen +90 312 394 19 90’ü arayabilirsiniz. Bize Mail ile ulaşmak isterseniz [email protected] adresine e-mail gönderebilir ya da talep formunu doldurabilirsiniz.

Bültenlerimiz için

Kaydolun

Geri Arama

En Kısa Sürede Size Dönüş Yapalım

umman-logo

Bilgi Talep Formu

Satış Ekibimiz sizlere bilgi vermek için en kısa sürede dönüş sağlayacaktır.

umman-logo
cookie-2
Size daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. İnternet sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz. Çerez kullanım tercihlerinizi tarayıcınızın ayarlarından değiştirebilirsiniz.” “Çerez Politikası için tıklayınız

Hemen Ücretsiz Teklif Alın